Ebben a menüpontban rólam tudhatsz meg pár dolgot.

 

13. életévemet töltöttem be május 22.-én. Magasságom 170cm körül mozog. Sosem szoktam magamat sminkelni.. MÉG :D Arcom szeplős amivel eddig haverok voltunk, de kezd egyre jobban zavarni. Hajam szőkésbarna, szinte mindennap vasalom. Nem göndör a sörényem, hanem a végei csúnyán visszakunkorodnak. Nem igazán tesz jót a hajamnak, mert nagyon töredezett, de ilyen az élet:D Szeptemberben kerülök 8.osztályba. Onnan nem tudom majd,hogy hogyan tovább..Szerintem felmegyek Nyíregyházára valami jó suliba. Legszívesebben a Zrínyibe vagy a Kölcseybe mennék:)

 

Én egy nagyon szókimondó ember vagyok. Ha valakinek nincs igaza egyáltalán nem bírom szónélkül hagyni, muszáj beleszólnom mégha nem is kéne. Nagyon utálom,hogy ha valaki játsza előttem az eszét, dicsekszik minden kis szarjával..ilyenkor lelőném azt az embert. Nem nagyon bír érdekelni mások véleménye. Sokszor szarok a világra, élek a saját kis világban és ne szóljon hozzám senki.

Mindenkihez úgy állok ahogy ők hozzám. Ha valaki kedves velem akkor én is, viszont ha bunkó akkor én is. Kivételes dolog az amikor utálok valakit..Akkor hiába kedveskedik leszarom:D Van amikor túl hülye vagyok, de vannak dolgok amiket már túl komolyan veszek. Pasim még nem volt, de csak azért mert nincs számomra helyes fiú a suliban.. Neeem dehogy:D Úgy vagyok vele,hogy még nem szeretnék. Olyan kapcsolatot nem is szeretnék ami csak annyiból áll,mint amit most csinálnak, hogy fb-on nyáladzanak,hogy: szeretlek :$$$<333 én is téged.:$<3:$<3 undorító, szúrja a szemem:D Ha már kapcsolat akkor legyen normális és tényleg szeressük egymást. erről ennyit..

Kedven kajára nem tudok konkrétat mondani,mert sok mindent szeretek viszont ha kés szorítanának a torkomhoz,hogy olyan nincs,hogy nincs kedvenc kajám mondjak valamit, mert ha nem akkor K.O. akkor azt mondanám,hogy rakottkrumpli és apa töltöttkáposztája:D Kedvenc (odafigyelj milyen szóval fejezem ki) itókám(!!!) a sárgabarckos gyümölcslé. IMÁDOM. Energiaitalból a Bomba a barátom. Nem szeretem az olyan süteményeket amik nagyooooon krémesek..hányinger:D Szeretem a sütemények pirskótájának a nyers tésztáját áá de finom:D

Konkrét zenei stílusom nincsen. Ami tetszik mindent meghallgatok. Nagyon szeretem a magyar rappet. Kedvenc hazai rapperem Mr. Busta:) És nem én nem csak divatból hallgatom mint a legtöbb ember. Sokan teszik magukat,hogy mekkora RTM/Garage fanok stb. Ettől kiakadok:D Rappen kívül ugyanúgy meghallgatom a popot, electrot, dubstepet..mindent:) A rock az amiben nagyon nagyon válogatós vagyok, nem kedvelem annyira. 

Tánc és éneklés terén is tehetségtelen vagyok. Régen énekes szerettem volna lenni. Még azt is elhittem,hogy jó hangom van. Egyáltalán nem tudom,hogy ezt hogyan képzelhettem magamról..Kegyetlen hangom van:D Egy időben táncos is akartam lenni,de hát az is esélytelen. Az iskolában "keményen" űzöm a kerámia mesterséget. Igen igen nagyon keményen. Na jó maradjunk annyiban,hogy tavaly jobban foglalkoztam vele.:D

Ha gondolod kövess be Instagram-on és FaceBook-on.
Ez vagyok én: