Sok olyan ember van akinek semmi önbizalma nincs. Az önbizalom a legfontosabb. 

Nem mersz felvenni egy ruhát,mert szerinted másoknak nem tetszene?
Na ne nevettes. A lényeg,hogy neked tetszen. Te hordod az a ruhát és nem ők, másoknak semmi beleszólása nincsen,hogy mit hordasz. Tetszik? VEDD FEL

Testalkat problémáid vannak?
Túl vékony vagy akár túl duci vagy? Ez nem baj. Van akinél ez genetika. Hidd el van olyan akinek így is tetszeni fogsz!:)

Nem sikerült összejönnöd a sráccal ezért teljesen elvesztetted az önbizalmad?
Tuti nem egy olyan fiú van akinek tetszel. Egy ember kidobott? Lesz másik:) Mutasd meg neki,hogy mit vesztett.

Beszóltak mert okos vagy?
Nevesd ki! Lehet,hogy az az ember aki beszólt nagy vagány,de gondolj bele...10 év múlva majd te az Audidban ülve kocsikázol és majd jól bemutatsz annak az embernek aki beszólt neked és most közmunkás. Az sosem szégyen,hogy ha valaki okos.

Ha el hiszed magadról egy dolgot (csúnya, kövér,hülye stb. vagy) akkor az igazzá válik számodra. Az önbizalom növelése érdekében el kell hinned magadról,hogy te igen is bátor, magabiztos ember vagy. Azaz higgy magadban. Az olyan dolgokat amikről azt hiszed,hogy nem menne képzeld el úgy mintha már megtörtént volna és szuperül sikerült. Ha csak a negatív dolgokon kattog az agyad akkor nem fog semmi sem sikerülni. Töröld ki a fejedből azokat a dolgokat amik csökkentik az önbizalmad. Mindig mondd ki a saját véleményedet. Hiszen mindig minden embernek megvan a saját véleménye mindenről és semmi sem mindegy. Ha kitalál valaki valamit ami neked nem tetszik, akkor mondd meg és lehet,hogy a te ötleted választják. Később bánnád,hogy miért nem mondtad, de akkor már tényleg mindegy lesz:) Ha valaki beszól neked akkor ne csak szobrozz hanem védd meg magad. Fő a magabiztosság és az utálókat semmisnek vedd:)

Ha kockáztatsz veszíthetsz..Ha nem kockáztatsz mindig veszítesz.