Múlt:
Néha szeretnék visszamenni a múltba, átélni újra dolgokat. Jó lenne,hogy ha életünk minden pillanata megrögzülne a fejünkben és mindenre ugyan úgy emlékeznénk. Ám vannak olyan "élmények" amiket legszívesebben törölnék az életemből, hiszen sok olyan hülyeséget tettem amit nem kellett volna. Én például arra is kíváncsi vagyok,hogy milyen lehetett az élet kisbabaként. Hogyan láttam a világot mikor még járni és beszélni sem tudtam? Érdekes dolog:) Ti visszamennétek a múltba?

Jövő:
A jövő egy olyan dolog amiről senki és semmi nem tud.Még az ilyen Asztro show-s idióták sem. Legalább is én annak tartom őket és egyáltalán nem hiszek benne. Bírom amikor mondják,hogy érzem az energiát Úristen ez félelmetes!! stb.. Minden amit mondanak és talán megtörténne az szerintem mind a véletlen műve. 

Sokszor gondolkozom azon,hogy milyen lesz a jövőm. Gazdag leszek-e vagy szegény? Ki lesz a férjem? Lesznek gyerekeim? És még rengeteg olyan dolog van amiről szeretnék tudni. Bár hiába sokan a jövőbe szeretnének látni lehet,hogy ez nem is lenne olyan jó dolog. Jó és rossz oldala is van. Például tudhatod,hogy nyersz majd 1 év múlva a lottón és már annyira nem is vagy elkeseredve a pénzügyek miatt. Lehet olyan is,hogy pár hét múlva autóbaleseted lesz amit mivel már tudsz, tehetsz ellene,hogy ne történjen meg. Ezek jó dolgok voltak, de mi van a rossz dolgokkal? Rájössz,hogy majd olyan dolog történik veled amit nem lehet megállítani/megváltoztatni akkor addig törnéd magad rajta míg meg nem valósul. Ti szeretnétek a jövőbe látni?